PRODUCT CATEGORIEËN
LAMPEN ZOEKER
Kies met deze tool gemakkelijk de juiste lamp voor uw projector
Ruilen en retourneren terug

Voorwaarden retourneren & zichttermijn


Een artikel mag je 14 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wilt behouden. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgave van redenen, een artikel te retourneren (herroepingsrecht).
De zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen.
Stuur het artikel binnen die termijn naar ons terug.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ook het retourformulier opsturen. Je moet het artikel dan binnen 14 dagen na het versturen van dit formulier naar ons terugsturen. Je bent echter niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder dit formulier geldt het herroepingsrecht.

Om een artikel terug te sturen kan je op de volgende manieren gebruik maken onze retourservice:- vraag een retour-opdracht aan bij onze klantendienst.

- geef het artikel af bij een Bpost punt. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant.

Voeg hierbij altijd de retour bon die je hebt verkregen bij onze klantendienst en de pakbon, die bijgeleverd was in je bestelling.


Wanneer je een artikel terugstuurt, gaan wij ervan uit dat het artikel compleet is, zich in de originele staat bevindt en indien van toepassing in de originele verzegelde fabrieksverpakking zit, niet beschreven, noch beplakt of enigszins beschadigd.
Let op ! Reeds geopende verzegelde of niet complete verpakkingen kunnen niet worden teruggenomen.
Uw winkelwagen
 geen items
€ 0,00
Inloggen
Bestel hier uw stempel
Code Aantal
SNELINVOER
Betaal veilig online